Meer informatie over het Nest Blaadje

Het Nest Blaadje helpt je energie besparen op een manier die bij je past.

Het icoon Nest Blaadje Nest thermostat leaf icon verschijnt op het thermostaatscherm of in de Nest-app als je een energiezuinige temperatuur kiest. Door het Blaadje te volgen, weet je zeker dat je energie bespaart.

Het Blaadje verschijnt op de eerste dag dat je de Nest-thermostaat installeert. Tijdens de eerste dagen is het Blaadje nog gebaseerd op vooraf ingestelde temperaturen. Maar daarna past Nest het Blaadje aan op jouw huis en schema.

• Tijdens het verwarmen verschijnt het Blaadje altijd als je de temperatuur van de Nest instelt op 16,5 °C of lager.
  • De temperaturen die een Blaadje verdienen, hangen af van je voorkeurstemperaturen. Deze temperaturen veranderen in de loop van de tijd naarmate de Nest-thermostaat meer leert en jij meer energie bespaart.

Als je meerdere Nest-thermostaten in huis hebt, zijn de temperaturen waarbij het Blaadje verschijnt op elke thermostaat verschillend. Dat komt omdat je schema en je temperatuuraanpassingen voor elke thermostaat net weer even anders zijn.

Het Blaadje stimuleert je temperaturen te kiezen die net iets lager of hoger zijn dan je gewend bent.