Professionele installatie en service

Neem contact op met een gekwalificeerde professional in je regio voor basishulp bij installatie en instellingen.

Verenigde Staten en Canada

Basisinstallatie en -instellingen van producten

Alleen in de Verenigde Staten: Neem contact op met Ontech voor basisinstallatie en -instellingen via de app. Geef precies aan wat je installatiebehoeften zijn.

Voor Canada: Gebruik Google Zoeken om een offerte aan te vragen bij een professional bij jou in de buurt. Misschien zijn niet alle producten beschikbaar in jouw regio. De beschikbaarheid van professionals kan ook variëren.

Opmerking: Voor geavanceerde of complexe installaties waarbij de bedrading van je huis opnieuw moet worden aangesloten of geüpgraded, heb je misschien de diensten van een HVAC-monteur of elektricien nodig.

Installatie van C-draad voor thermostaat of geavanceerde HVAC-installatie

Als je een C-draad voor je thermostaat moet laten installeren of als je een complex systeem hebt (ontvochtiger of luchtbevochtiger, hybride warmtepomp, enzovoort), schakel je een gekwalificeerde HVAC-professional in. Gebruik Google Zoeken om snel een HVAC-monteur bij jou in de buurt te vinden en er contact mee op te nemen.

HVAC-systeemservice

Als je verwarmings- of koelsysteem niet goed of niet naar behoren werkt, laat je een gekwalificeerde HVAC-professional het apparaat inspecteren en onderhouden. Gebruik Google Zoeken om snel een HVAC-monteur bij jou in de buurt te vinden en er contact mee op te nemen.

De deurbeltransformator of algemene elektrische herbedrading upgraden

Voor het upgraden van je deurbeltransformator, het leggen van nieuwe bedrading of vergelijkbare taken heb je vaak een gecertificeerde elektricien nodig. Met Google Zoeken vind je makkelijk een professionele elektricien bij jou in de buurt.

Opmerking: Nest Pro's vormen een netwerk van onafhankelijke bedrijven of aannemers die niet in dienst van Google zijn.

Google levert of verkoopt geen installatieservices en krijgt er ook geen vergoeding voor. Ook een installateur die op deze website staat, bepaalt zelf welke services je kunt krijgen.

Hoe het werkt

Installatieafspraken vinden over het algemeen plaats tijdens de gebruikelijke kantooruren van maandag tot en met vrijdag. Sommige installateurs bieden afspraken in de avond of in het weekend aan. De werkelijke beschikbaarheid kan alleen rechtstreeks door je installateur worden bevestigd.

Als je vragen hebt over je montageproces of de installatiekosten die je hebt betaald, of meer hulp nodig hebt, neem je rechtstreeks contact op met de installateur.

Belangrijk: Zoek zelf zorgvuldig een installateur uit. Daarbij hoort ook dat je de installateur vraagt welke services deel uitmaken van de geboden installatieservices. Voor zover wettelijk is toegestaan, behalve zoals wordt beschreven in de Beperkte Garantie die is meegeleverd bij het product, wijst Google alle aansprakelijkheid af voor schade toegebracht aan je Nest-product of huis tijdens de installatie.

VK

Basisinstallatie en -instellingen van producten

Gebruik Google Zoeken om je Nest-producten te laten installeren en instellen door een getrainde professional. Misschien zijn niet alle producten beschikbaar in jouw regio. De beschikbaarheid van professionals kan ook variëren.

Je kunt ook contact opnemen met een onafhankelijke Nest Pro-installateur bij jou in de buurt. Nest Pro's vormen een netwerk van onafhankelijke bedrijven of aannemers die geen dienstverband bij Google hebben.

Opmerking: Google levert of verkoopt geen compensatie voor installatieservices en krijgt er geen vergoeding voor. Google is niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor de installatie. De exacte services die je van een installateur krijgt, ook van een installateur die op deze website staat, wordt uitsluitend door de installateur bepaald.

Ketelreparatie of -vervanging

Als je vervanging voor je defecte Heat Link zoekt, maak je een afspraak met onze installatiepartner BOXT.

Hoe het werkt

Installatieafspraken vinden over het algemeen plaats tijdens de gebruikelijke kantooruren van maandag tot en met vrijdag. Sommige installateurs bieden afspraken in de avond of in het weekend aan. De werkelijke beschikbaarheid kan alleen rechtstreeks door je installateur worden bevestigd.

Als je vragen hebt over je montageproces of de installatiekosten die je hebt betaald, of meer hulp nodig hebt, neem je rechtstreeks contact op met de installateur.

Belangrijk: Zoek zelf zorgvuldig een installateur uit. Daarbij hoort ook dat je de installateur vraagt welke services deel uitmaken van de geboden installatieservices. Voor zover wettelijk is toegestaan, behalve zoals wordt beschreven in de Beperkte Garantie die is meegeleverd bij het product, wijst Google alle aansprakelijkheid af voor schade toegebracht aan je Nest-product of huis tijdens de installatie.

EU

Als je de hulp van een Nest Pro inschakelt, heb je je Nest-producten binnen de kortste keren aan de praat. Je kunt er dan ook van op aan dat alles goed wordt ingesteld.

Als je geen Nest Pro bij jou in de buurt kunt vinden, gebruik dan Google Zoeken om snel een professionele installateur bij jou in de buurt te vinden. Vraag daarna een offerte aan. Misschien zijn niet alle producten beschikbaar in jouw regio. De beschikbaarheid van professionals kan ook variëren.

Opmerking: Google levert of verkoopt geen installatieservices en krijgt er ook geen vergoeding voor. Ook een installateur die op deze website staat, bepaalt zelf welke services je kunt krijgen.

Hoe het werkt

Installatieafspraken vinden over het algemeen plaats tijdens de gebruikelijke kantooruren van maandag tot en met vrijdag. Sommige installateurs bieden afspraken in de avond of in het weekend aan. De werkelijke beschikbaarheid kan alleen rechtstreeks door je installateur worden bevestigd.

Als je vragen hebt over je montageproces of de installatiekosten die je hebt betaald, of meer hulp nodig hebt, neem je rechtstreeks contact op met de installateur.

Belangrijk: Zoek zelf zorgvuldig een installateur uit. Daarbij hoort ook dat je de installateur vraagt welke services deel uitmaken van de geboden installatieservices. Voor zover wettelijk is toegestaan, behalve zoals wordt beschreven in de Beperkte Garantie die is meegeleverd bij het product, wijst Google alle aansprakelijkheid af voor schade toegebracht aan je Nest-product of huis tijdens de installatie.

Japan, India en andere regio's die niet op de lijst staan

Als je een professional nodig hebt om je Google Nest-producten te installeren en in te stellen, gebruik je Google Zoeken om makkelijk een professionele installateur bij jou in de buurt te vinden. Vraag daarna een offerte aan.

Als je vragen hebt over de installatiekosten die je hebt betaald of verdere hulp nodig hebt na de installatie, neem je rechtstreeks contact op met je installateur.

Belangrijk: Zoek zelf zorgvuldig een installateur uit. Daarbij hoort ook dat je de installateur vraagt welke services deel uitmaken van de geboden installatieservices. Voor zover wettelijk is toegestaan, behalve zoals wordt beschreven in de Beperkte Garantie die is meegeleverd bij het product, wijst Google alle aansprakelijkheid af voor schade toegebracht aan je Nest-product of huis tijdens de installatie.