Protect-geschiedenis

Als de Nest Protect rook- en koolmonoxidemelder is verbonden met wifi en is toegevoegd aan je account in de app, kun je de gebeurtenissen in de Protect-geschiedenis bekijken.

Hoofdweergave

1. Open de Nest-app Nest app.
  2. Tik op je Protect.
  3. Tik op Geschiedenis bekijken om gebeurtenissen van de afgelopen 10 dagen weer te geven.

Elke dag heeft een kleurgecodeerde balk waarin je de gebeurtenis met de hoogste prioriteit van die dag ziet. Als er bijvoorbeeld een melding over een bijna lege batterij is geweest, maar ook een noodalarm over rook, markeert het overzicht het noodalarm.

• Groen: Alles was in orde.
  • Geel: Er is een Let op-melding geweest: rook of koolmonoxide gedetecteerd, batterij bijna leeg, stroomuitval, sensorprobleem enzovoort.
  • Rood: Er is een noodalarm geweest.
  • Grijs: Er zijn geen gegevens voor die periode, meestal vanwege een probleem met de wifi- of internetverbinding. Los problemen met de wifi-verbinding van de Protect op en probeer de gegevens opnieuw te downloaden. Opmerking: De geschiedenis van Nest Protects wordt één keer per dag geüpdatet. Als er informatie ontbreekt, hoef je misschien dus alleen te wachten tot het apparaat is geüpdatet. Het kan tot 48 uur duren voordat je de geüpdatete informatie in de app te zien krijgt.

Dagweergave

• Tik op een dag om te zien op welk tijdstip de gebeurtenissen van die dag hebben plaatsgevonden.
  • Gebeurtenissen worden gemarkeerd met een icoon. Meerdere gebeurtenissen die vlak na elkaar plaatsvinden, kunnen worden gecombineerd onder één icoon.
  • Tik op een gebeurtenisicoon voor meer informatie.