Producten Configuratie Feedback achterlaten

Contact opnemen met de ondersteuning van Nest

Contactgegevens Nest-ondersteuning

Als er op dit moment sprake is van een noodsituatie veroorzaakt door rook of koolmonoxide, of een ander noodgeval, bel dan 112 of de brandweer.

Antwoorden op veelgestelde vragen

Je Nest-producten kopen, volgen en retourneren.

Online Nest Store

Heb je de Nest-producten ergens anders gekocht, neem dan contact op met de winkel voor een retourzending of terugbetaling.

Andere verkooppunten:

Je Nest-producten installeren en instellen.

Installeer hem zelf.

Bekijk onze installatievideo's:

Bekijk de installatiestappen:

Vind een Nest Pro om je Nest-producten te laten installeren.

Download de Nest-app en stel je product in via de app.

Als u contact met ons opneemt of rechtstreeks met ons communiceert, houden we een administratie bij van uw verzoek (inclusief telefoongesprek, chatinhoud en -bijlagen, zoals screenshots, videoclips en dergelijke). We combineren deze informatie met andere informatie die we hebben en gebruiken deze voor ondersteuning, productverbetering en fraudepreventie, en zoals uitgelegd in onze Privacyverklaring. Lees hier meer over onze methoden voor gegevensbewaring.

Antwoorden op veelgestelde vragen

Je Nest-producten kopen, volgen en retourneren.

Online Nest Store

Heb je de Nest-producten ergens anders gekocht, neem dan contact op met de winkel voor een retourzending of terugbetaling.

Andere verkooppunten:

Je Nest-producten installeren en instellen.

Installeer hem zelf.

Bekijk onze installatievideo's:

Bekijk de installatiestappen:

Vind een Nest Pro om je Nest-producten te laten installeren.

Download de Nest-app en stel je product in via de app.

Wil je zakendoen met Nest?

Ontdek hoe je Nest-producten kunt gaan verkopen of hoe je een Nest Pro, ontwikkelaar of partner kunt worden.

Neem contact op

Helaas

Er zijn nu geen medewerkers beschikbaar om met je te chatten. Heb je meteen hulp nodig? Je kunt ons dag en nacht bellen.

Als er op dit moment sprake is van een noodsituatie veroorzaakt door rook of koolmonoxide, of een ander noodgeval, bel dan 112.

Contact opnemen met de ondersteuning van Nest >