Kom i gang med Nest-kameraet ditt

Med Google Nest-kameraer kan du se direktevideo av hjemmet ditt hele døgnet, få aktivitetsvarsler på telefonen hvis det skjer noe, lagre videoklipp og mye annet. I denne artikkelen viser vi deg hvordan du kan begynne å bruke noen av de mest populære Nest Cam-funksjonene.

For Nest-ringeklokker kan du følge fremgangsmåten for å komme i gang med videoringeklokken din.

Montér kameraet

Velg kameraet ditt nedenfor for å laste ned installasjonsveiledningen for produktet eller konfigurere Nest Cam.

Merk: Hvis du ikke klarer å åpne veiledningene ovenfor, må du kanskje laste ned og installere en PDF-leser, for eksempel Adobe Acrobat Reader.

Slik ser og deler du video fra kameraet ditt

Nest Cam-enheter har flere metoder du kan bruke for å se, redigere og dele video fra kameraene. Du kan se direktevideo og ting som er tatt opp, i appen. Du kan også dele videostrømmen eller klipp fra loggen med andre.

Kameravarsler og -innstillinger

Nest-kameraet sender deg varsler på telefonen når det skjer noe, men hvis du får for mange – eller ikke nok – varsler, kan det være lurt å endre innstillingene. Du kan også abonnere på Nest Aware for å få mer meningsfulle varsler og filtrere ut dem du ikke vil ha.

Nest Aware-abonnementer

Hvis du abonnerer på Nest Aware, kan kameraet gi deg beskjed når det ser fremmede, kjente fjes eller om noe skjer i en forhåndsdefinert del av kameraets synsfelt.

Feilsøking av kameraproblemer

I disse artiklene forklarer vi hva du bør gjøre hvis du ser en feilkode i appen, hvis du opplever problemer med strømming eller avspilling av video, hvis kameraet er uten nett eller har problemer med Wi-Fi-tilkoblingen eller hvis kameralyden ikke fungerer som den skal.

Garantier

For å finne garantiinformasjon for kameraet ditt, gå til garantier for Google Nest.