Kom i gang med å bruke Nest Protect røyk- og karbonmonoksidvarsler

Her finner du noen nyttige artikler om å komme i gang med Google Nest Protect røyk- og karbonmonoksidvarsler. Blant annet kan du lese om hvordan du konfigurerer og monterer enheten, betydningen av lys og lyder, og hvordan du endrer innstillingene.

Last ned brukerhåndboken for Nest Protect

Slik konfigurerer og monterer du Nest Protect-enheten

Finn ut hvordan du legger til Nest Protect i kontoen din i Nest-appen og monterer den.

Grunnleggende informasjon om Nest Protect

Her er litt grunnleggende informasjon om hvordan du slår av alarmen til Nest Protect, hvordan Pathlight fungerer og hvordan du kan endre innstillingene og skille mellom Heads-Up og Emergency Alarm.

Finn ut mer om hvordan Nest Protect fungerer

Nest Protect-enheten gjør en del arbeid i bakgrunnen. Blant annet utfører den en Self Test for å sjekke batteriene og sensorene sine, samt en Sound Check (andre generasjon) for å sjekke høyttalerne, alarmen og lysringen.

Du bør også kjøre en Safety Checkup minst én gang i måneden for å kontrollere at Nest Protect-enhetene fungerer som de skal.

Feilsøking av Nest Protect

I disse brukerstøtteartiklene forklarer vi hva du må gjøre når batteriene må byttes eller når du ser feilkoder eller har problemer med Wi-Fi-tilkoblingen. Vi forklarer også hvordan du kan rengjøre røyk- og karbonmonoksidvarsleren.