Støtten for Nest Secure avvikles

April 8, 2024 avvikler Nest støtten for Nest Secure. Vi har kontaktet berørte Nest Secure-brukere for å hjelpe dem med denne overgangen. Nest Secure slutter å fungere i Google Nest-appen og slutter også å koble seg til internett. Du mister muligheten til å bruke Nest-appen til å sjekke statusen for Nest Secure, kontrollere Nest Secure-enhetene dine og motta varsler fra alarmsystemet.

Du finner mer informasjon i dette innlegget i brukerforumet.

Hold Nest x Yale-låsen koblet til wifi

Du kan ikke bruke Nest Guard som bro for å koble Nest x Yale-låsen til wifi lenger. Du må ha en Nest Connect for å koble låsen til wifi. Hvis låsen mister tilkoblingen til nettet, kan du ikke bruke den via Nest-appen, men du kan fortsatt bruke den via talltastaturet.

Hvis du har brukt Nest Guard som bro for å koble Nest x Yale-låsen til wifi tidligere, må du bytte ut Nest Guard med en Nest Connect. Kvalifiserte brukere mottok en e-post i januar 2024 med veiledning om hvordan de kan få en Nest Connect kostnadsfritt. Når du har en Nest Connect, kan du lese brukerstøtteartikkelen Sørg for at Nest x Yale-låsen beholder tilkoblingen når støtten for Nest Secure avvikles for å koble til låsen igjen.

Hvis du har en Nest Connect, må du kanskje flytte den nærmere Nest x Yale-låsen for å koble den til wifi. Hvis låsen er utenfor rekkevidden til Nest Connect og mister tilkoblingen til nettet, kan du ikke bruke låsen med Nest-appen, men du kan fortsatt bruke den med talltastaturet.

Du finner informasjon om hvordan du installerer Nest Connect, i brukerstøtteartikkelen Konfigurer Nest Connect.

Du finner mer informasjon i de vanlige spørsmålene i denne oppdateringen i brukerforumet for Nest Secure.

Få brukerstøtte for Nest Secure

Hvis du lurer på noe eller opplever problemer, kan du få svar i brukerstøtten for Nest Secure eller spørre andre Nest Secure-eiere i Google Nest Community. Du kan også kontakte brukerstøtteteamet vårt hvis du opplever Nest Secure-problemer som ikke er dekket av ressursene våre på nettet.

Resirkuler Nest Secure

Vi kan hjelpe deg med å resirkulere Nest Secure. Tredjepartspartneren vi bruker for resirkulering, sender en forhåndsfrankert fraktetikett direkte til innboksen din.

Lær om Googles resirkuleringsprogram.