Kom i gang med Nest Doorbell

For å hjelpe deg i gang har vi tatt med noen artikler om hvordan du konfigurerer og bruker Nest-ringeklokken din, for eksempel hvordan du kan se og dele videoer, hvordan du snakker med besøkende, hva lysene og lydene på ringeklokken betyr, og hvordan du endrer innstillingene.

Hvis du vil komme i gang med Nest-kameraene dine, kan du gå til Kom i gang med kameraet ditt.

Montering og konfigurering

Du bør alltid følge den detaljerte veiledningen i appen for å montere og konfigurere ringeklokken. I artiklene nedenfor finner du en forhåndstitt på det du må gjøre. Artiklene inneholder også linker til monteringsvideoer.

Se og del ringeklokkevideoer

Du kan se den direktesendte videostrømmen fra ringeklokken din i appen. Hvis du vil gå tilbake i tid for å se hva som har skjedd, er det enkelt å gjøre det. Du kan også dele videostrømmen eller klipp fra loggen din med andre på ulike måter.

Grunnleggende om Nest Doorbell

Du kan snakke med besøkende via telefonen og mikrofonen på ringeklokken, eller du kan bruke forhåndsinnspilte hurtigsvar. Kameraet bruker lys og lyder for å informere deg om hva som skjer, men du kan slå dem av hvis du vil.

Varsler fra ringeklokken

Ringeklokken sender varsler til telefonen din når det skjer noe, men hvis du får for mange – eller ikke nok – varsler, kan det være lurt å endre innstillingene. Du kan også abonnere på Nest Aware for å få mer meningsfulle varsler og filtrere ut dem du ikke vil ha.

Nest Aware-abonnementer

I artiklene nedenfor finner du en oversikt over hva du får når du abonnerer på Nest Aware, samt andre opplysninger, slik at du kan ta en godt informert avgjørelse før du begynner å abonnere.