Kom i gang med Nest × Yale-låsen

Nest støtter ikke lenger Nest Secure. Du kommer ikke til å ha tilgang til den i Nest-appen, og den slutter å koble seg til internett. Du kan ikke bruke Nest-appen til å sjekke statusen for Nest Secure, kontrollere Nest Secure-enhetene dine og motta varsler fra alarmsystemet.

Du finner mer informasjon i dette innlegget i brukerforumet.

Her finner du noen artikler om hvordan du kommer i gang med Google Nest × Yale-låsen. Vi har også inkludert en versjon som kan lastes ned, av installasjonsveiledningen som følger med i esken.

Last ned dokumenter som følger med Nest x Yale-låsen

Nest × Yale-låsen inneholder noe trykt materiale i esken, slik at du kan montere låsen. Når den er installert, bruker du Nest-appen til å følge veiledningen om hvordan du konfigurerer den med kontoen din. Vi har inkludert noen artikler nedenfor for å hjelpe deg med å komme i gang med låsen.

Merk: PDF-filene ovenfor skal åpnes direkte i nettleseren. Hvis du ikke ser dem, kan det hende du må laste ned og installere en PDF-leser, for eksempel Adobe Acrobat Reader.