Del direktevideo fra Nest-kameraer

Hvis du vil at andre skal ha tilgang til den direktesendte videostrømmen fra Google Nest-kameraet ditt eller -ringeklokken din, kan du dele den på flere måter – uten at du må gi dem e-postadressen og passordet for appen (ikke del passordet ditt med andre).

Den vanligste måten er å invitere nye medlemmer via Home-appen eller Family Accounts i Nest-appen.

For eldre kameraer som styres via Nest-appen, kan du dele video på flere måter: med en passordbeskyttet link eller en offentlig link. Hvis du vil dele kameraets videostrøm med andre, men ikke vil dele tilgang til hjemmet ditt og alle enhetene i det, kan du dele kameraets videostrøm offentlig eller med en passordbeskyttet link.

Forskjellene mellom metodene for kameradeling

Delingsmetode Dette deles Se direktevideoen Se Video History Varsler Kontrollér kameraer
Nest-familiemedlem eller Google-hjemmedlem

Alle kameraer

(og andre produkter i hjemmet)

Ja Ja Ja

Ja

(og andre produkter i hjemmet)

Offentlig link (bare kameraer i Nest-appen) Kameraer som administreres via Nest-appen Ja Nei Nei Nei
Link med passord (bare kameraer i Nest-appen) Kameraer som administreres via Nest-appen Ja Nei Nei Nei

Del kameraet ditt med appinvitasjoner

Viktig: Personer med tilgang til hjemmet ditt via Home- eller Nest-appen kan styre og få tilgang til alle Google Nest-produktene i hjemmet ditt. De kan endre innstillinger, fjerne produkter fra kontoen din med mer, så du bør bare dele tilgang med personer du stoler på.

1. Send en invitasjon til hjemmet ditt med Home-appen eller Nest-appen til folk du vil dele kameraets videofeed med.
  2. Når mottakeren godtar invitasjonen, kan vedkommende se den direktesendte videostrømmen fra alle kameraene i hjemmet. Hen kan også få varsler for bevegelse, lyd med mer. Hvis kameraet er tilknyttet et abonnement på Nest Aware, kan hen se Video History.

Del videostrømmen din via en offentlig eller privat link (bare i Nest-appen)

Denne veiledningen gjelder bare for kameraer og ringeklokker som administreres via Nest-appen.

1. Logg på home.nest.com på en datamaskin. Personverninnstillingene for kameraet kan ikke endres på en telefon eller et nettbrett.
  2. Velg kameraet du vil dele, og klikk på innstillingene  øverst til høyre.
    Merk: Hvis du ikke ser innstillingene , kan du forstørre vinduet for å finne dem.
  3. Klikk på Camera sharing (Kameradeling).
  4. Velg et delingsalternativ:
    • Share with password (Del via passord): Med dette alternativet kan bestemte personer se kameraets direktesendte videostrøm. De må ha linken til kameraet og skrive inn passordet du har angitt. Opptil ti personer kan se videostrømmen samtidig.
      Merk: Passordet må bestå av minst åtte tegn, inneholde både store og små bokstaver og minst ett tall og ett symbol.  Av sikkerhetsårsaker kan du ikke bruke det samme passordet som du bruker til å logge på Nest-appen, for deling av kameraet.
    • Share publicly (Del offentlig): Med dette alternativet kan alle som har linken, se kameraets direktesendte videostrøm. Du trenger ikke passord.

5. Klikk på Agree & Share with password (Godta og del via passord) for å bekrefte.
  6. En link blir opprettet for kameraet. Kopiér den for å dele den med andre, bygge den inn på et nettsted eller legge den ut i sosiale medier.

Merk: Du kan ikke tilpasse linken, men du kan endre passordet hvis du har angitt et. For å endre det, gå tilbake til denne siden og klikk på Change password (Endre passord). Hvis du velger å slutte å dele kameraet og deretter deler det igjen, genereres en ny link.

Slutt å dele videostrømmen (bare i Nest-appen)

Denne veiledningen gjelder bare for kameraer og ringeklokker som administreres i Nest-appen. For å slutte å dele med andre i Home-appen, fjern medlemmet av hjemmet.
  1. Logg på home.nest.com på en datamaskin. Personverninnstillingene for kameraet kan ikke endres på telefon eller nettbrett.
  2. Velg kameraet du vil slutte å dele.
  3. Klikk på innstillingene . Hvis du ikke ser innstillingene , kan du forstørre nettleservinduet for å finne dem.
  4. Klikk på Kameradeling og så Stopp kameradeling.