Bytt batteriene i Nest Protect

Når det er på tide å bytte batteriene i Google Nest Protect, piper den kontinuerlig til batteriene er byttet. Følg trinnene i denne artikkelen for å finne ut hvordan du bytter dem.

Merk: Hvis du legger til Protect i appen og får et varsel om at batterinivået er lavt, kan det hende at spenningen er midlertidig redusert. Feilsøk når Nest Protect-batterinivået ser ut til å være lavt under konfigurering.

Protect krever litium-batterier

Både Protect med batteri og med kabel krever batterier av typen Energizer Ultimate Lithium AA (L91).

Ikke bruk oppladbare eller alkaliske batterier. Hvis du gjør det, tappes de raskt og må byttes kort tid etter at de er tatt i bruk.

• Bruk av andre batterier enn de som anbefales av Nest, er skadelig for røyk- og karbonmonoksidvarsleren.
  • Ikke bland batterier.
  • Ikke kombiner nye batterier med gamle batterier.

Protect (med batteri) krever 6 AA-batterier. Protect (med ledning) krever 3 AA som reservebatterier. Protect-enheter med ledning bruker reservebatterier ved strømbrudd.

Slik vet du når Protect trenger nye batterier

Når batteriene begynner å gå tomme, skjer dette:

• Nest-appen varsler deg.
  • Lysringen på Protect blinker gult når du slår av lysene om natten.
  • Du får en melding under Nightly Promise.
  • Når batteriene er nesten tomme, piper Protect til batteriene er skiftet ut.

Du kan også sjekke batteritiden til Protect når som helst.

Slik sjekker du batteriets ladenivå

Sjekk batteriets ladenivå i Protect

1. Åpne Nest-appen Nest app.
  2. Velg Protect-enheten du vil sjekke.
  3. Batteristatusen og forrige gang batterinivået ble kontrollert av Self Test-funksjonen i Protect, skal vises på denne siden.

Nightly Promise

Nightly Promise-funksjonen i Protect gir deg beskjed om at alt fungerer, og at batteriene er på et trygt nivå. Hvis batteriene begynner å gå tomme, lyser Protect gult, og du får snart en melding om å skifte ut batteriene.

Du kan også sjekke batterinivået når som helst i Nest-appen.

Både Protect med batteri og Protect med ledning bruker batterier (enheter med ledning har batterier for reservestrøm), men hver type gir ulike signaler avhengig av batterinivået.

Protect med batteri

Når Protect har mindre enn ett års batteritid igjen, får du en advarsel om at batteriene begynner å gå tomme. Protect blinker gult når du slår av lysene om natten, og når du trykker på knappen i midten, sier den at batterinivået er lavt, og at du må bytte batteriet snart. Du får også en melding i appen.

Protect blinker gult igjen, og du får en ny advarsel i appen når du bare har noen måneder igjen av batteriet. Når Protect bare har noen ukers batteritid igjen, piper den til batteriene er byttet.

Lys og lyder fra Nest Protect

Protect med ledning

Når det er strømbrudd, bruker Protect-enheter med ledning reservebatteriene til å holde alle funksjonene i gang. Protect med ledning skal kunne gå i flere år på batteri. Hvis du har en stabil strømkilde, skal reservebatteriene vare hele levetiden til Protect.

Hvis reservebatteriet begynner å gå tomt, lyser Protect-lysringen gult. Når du trykker på knappen i midten, sier Protect at Nest Protect-batteriet har lite batteritid igjen, og at du må skifte batteriet snart. Du får også et varsel i appen.

Lys og lyder fra Nest Protect

Merk: Hvis det er et strømbrudd og Protect med ledning går over til batteristrøm, begynner det lille grønne strømlyset på Protect (2. generasjon) å blinke én gang per minutt.

Bytt batteriene i Protect

Hver type Protect har egne instruksjoner for å bytte batteriene. Sjekk hvilken Nest Protect du har, før du begynner.

Velg din Protect-modell for å finne ut hvordan du skifter batteri.

Nest Protect med batteri (2. generasjon)

1. Fjern Nest Protect fra festeplaten. Skru den mot
klokken til den løsner.

2. Trykk batteridekselknappen i pilens retning.
Dekselet spretter opp.

3. Skift ut alle batteriene med nye batterier av typen
Energizer Ultimate Lithium AA (L91).

Sørg for at den positive «+» og
negative «-» enden på batteriene samsvarer med merkingen i batterirommet.

4. Lukk batteridekselet. Det skal gå på plass med et klikk.
Av sikkerhetshensyn kan du ikke lukke batteridekselet før
alle de seks batteriene er satt inn.
5. Bruk sporene i bunnen av Nest Protect
som veiledning når du plasserer Nest Protect mot festeplaten,
og vri Nest Protect med klokken til du kjenner at den fester seg i platen.
Nest Protect gen 2 backplate

6. Trykk to ganger på Nest-knappen for å teste Nest Protect.
På den måten kan du sjekke at batteriene er satt riktig inn.

Finn ut mer om Safety Checkup

Press Nest Protect gen2

Nest Protect med ledning (2. generasjon)

1. Koble fra strømmen til Nest Protect i sikringsskapet.
2. Fjern Nest Protect fra festeplaten. Skru den mot
klokken til den løsner.
3. Koble fra strømkontakten. Nest protect gen 2 detach power connector
4. Trykk batteridekselknappen i pilens retning.
Dekselet spretter opp.

5. Skift ut alle batteriene med nye batterier av typen
Energizer Ultimate Lithium AA (L91).

Sørg for at den positive «+» og
negative «-» enden på batteriene samsvarer med merkingen i batterirommet.

6. Lukk batteridekselet. Det skal gå på plass med et klikk.
Av sikkerhetshensyn kan du ikke lukke batteridekselet før
alle de tre batteriene er satt inn.
7. Koble til strømkabelen igjen. Nest protect gen 2 detach power connector
8. Bruk sporene i bunnen av Nest Protect
som veiledning når du plasserer Nest Protect mot festeplaten,
og vri Nest Protect med klokken til du kjenner at den fester seg i platen.
Nest Protect gen 2 backplate
9. Koble til strømmen igjen i sikringsskapet.

10. Trykk to ganger på Nest-knappen for å teste Nest Protect.
På den måten kan du sjekke at batteriene er satt riktig inn.

Finn ut mer om Safety Checkup

Press Nest Protect gen2

Batteridrevet Nest Protect (1. generasjon)

1. Fjern Nest Protect fra festeplaten. Skru den mot
klokken til den løsner.
2. Skru opp de to skruene fra batteridekselet med en Philips-skrutrekker.

3. Skift ut alle batteriene med nye batterier av typen
Energizer Ultimate Lithium AA (L91). Sørg for at den positive «+» og
negative «-» enden på batteriene samsvarer med merkingen i batterirommet.

Dytt ned den lille låsen nederst i bunnen av batterirommet, slik at du kan sette inn det siste batteriet og lukke batteridekselet skikkelig.

4. Fest batteridekselet igjen. Skyv det inn i tappene
på motsatt side av batteriene, og skru skruene tilbake på plass. Av sikkerhetshensyn kan du ikke lukke batteridekselet før alle de seks batteriene er satt inn.

5. Sett Nest Protect på festeplaten, og vri Nest Protect med klokken til du kjenner at den fester seg i platen.

6. Trykk to ganger på Nest-knappen for å teste Nest Protect. På den måten kan du sjekke at batteriene er satt riktig inn.

Finn ut mer om Safety Checkup

Press Nest Protect gen2

Nest Protect med ledning (1. generasjon)

1. Koble fra strømmen til Nest Protect i sikringsskapet.
2. Fjern Nest Protect fra festeplaten. Skru den mot
klokken til den løsner.
3. Koble fra strømkontakten.
4. Skru opp de to skruene fra batteridekselet med en Philips-skrutrekker.

5. Skift ut alle batteriene med nye batterier av typen
Energizer Ultimate Lithium AA (L91). Sørg for at den positive «+» og
negative «-» enden på batteriene samsvarer med merkingen i batterirommet.

Dytt ned den lille låsen nederst i bunnen av batterirommet, slik at du kan sette inn det siste batteriet og lukke batteridekselet skikkelig.

6. Fest batteridekselet igjen. Skyv det inn i tappene
på motsatt side av batteriene, og skru skruene tilbake på plass. Av sikkerhetshensyn kan du ikke lukke batteridekselet før alle de tre batteriene er satt inn.
7. Koble til strømkabelen igjen.
8. Sett Nest Protect på festeplaten, og vri Nest Protect med klokken til du kjenner at den fester seg i platen.
9. Koble til strømmen igjen i sikringsskapet.

10. Trykk to ganger på Nest-knappen for å teste Nest Protect. På den måten kan du sjekke at batteriene er satt riktig inn.

Finn ut mer om Safety Checkup

Press Nest Protect gen2