Konfigurer en kameratidsplan i Nest-appen

Du kan angi at Nest-kameraet ditt skal slås på og av på bestemte tidspunkter, uavhengig av om noen er hjemme eller ikke. Denne funksjonen er foreløpig bare tilgjengelig for kameraer som styres via Nest-appen.

Før du starter

Slå av automatisk bytte for kameraet ditt hvis du bruker en tidsplan. Hvis du bruker en tidsplan og automatisk bytte samtidig, kan det hende at kameraet ikke fungerer som det skal, og det kan slå seg av og på uventet. Bruk én av disse, men aldri begge samtidig.

Avhengig av hvilken app du bruker til å administrere kameraene dine, kan automatisk bytte slås av med Home/Away Assist (Nest-appen) eller Hjemme- og Borte-rutinene (Home-appen). Hvis du ikke er sikker på hvilken du bruker, bør du sjekke begge.

Viktig: Hvis du har andre Nest-produkter i hjemmet, kan du fortsatt angi at de skal bytte automatisk når du kommer hjem eller drar hjemmefra. Du trenger bare å slå av automatisk bytte for kameraer som bruker en tidsplan.

Opprett en kameratidsplan

1. Velg kameraet ditt i Nest-appen.
  2. Trykk på innstillingene   Schedule (Tidsplan).
  3. Slå på Tidsplan.
  4. Velg ukedagen du vil planlegge for. Merk: Som standard er kameraet konfigurert til å være på hele tiden.
  5. Trykk på Add time (Legg til tidspunkt).
  6. Still inn tidspunktet for når du vil at kameraet skal slås av, og når du vil at det skal slås på igjen.
  7. Hvis du ønsker samme tidsplan for flere dager, trykker du på Repeat (Gjenta). Velg deretter dagene som skal tas med i tidsplanen.

Merk: Hvis du programmerer kameraet til å slå seg av på et bestemt tidspunkt som allerede er passert når du konfigurerer tidsplanen, slås ikke kameraet av før neste gang det er programmert til å slå seg av. Du kan programmere kameraet til å slå seg av og på opptil 32 ganger per uke.

Slå tidsplanen for kameraet av eller på

Hvis du slår av tidsplanen for kameraet, husker appen tidspunktene og dagene du har angitt, slik at du enkelt kan slå på tidsplanen igjen når du vil.

1. Velg kameraet ditt i Nest-appen.
  2. Trykk på innstillingene   Schedule (Tidsplan).
  3. Slå Schedule av eller på.