Night Vision

Night Vision i Google Nest-kameraene bruker kraftige, infrarøde LED-lys (IR) til å lyse opp omgivelsene når det er mørkt. Når Night Vision er satt til Auto, venter Nest-kameraene med å bytte mellom normal modus og nattmodus bare når lyset endres gradvis. Dette kan for eksempel gjøres når solen står opp eller går ned og det er lite lys. Da bytter enkelte kameraer mellom normal modus og nattmodus flere ganger, slik at videoen ofte blir for lys eller mørk.

Det grunnleggende om Night Vision

• Når noen slår på lyset mens Night Vision er på, bytter Nest-kameraene raskt til normal videomodus.
  • Nest-kameraene kan også oppfatte når noen prøver å blende dem ved å lyse på dem med lommelykt. Night Vision er utviklet for å være på når noe slikt skjer, sånn at du kan se hva ubudne gjester driver med.
  • De infrarøde LED-lysene er plassert slik at de lyser opp hele det brede synsfeltet til kameraet – i stedet for bare å fokusere på midten.
  • Rekkevidden for Night Vision avhenger av hvor mye lys det er i omgivelsene, samt hvilket kamera eller hvilken ringeklokke du har. Test videoopptak eller direktevideo fra kameraet når det er mørkt, og juster kameraets posisjon, eller legg til belysning etter behov.
  • Hvis det finnes noen lyskilder i området, kan kameraet se enda lenger.
  • Video strømmes alltid i svart-hvitt når Night Vision er på, inkludert ved gode lysforhold.

Endre innstillingene for Night Vision

I de fleste situasjoner er det best å velge Auto for Night Vision, slik at funksjonen slås av og på automatisk.

• Hvis du velger Auto for kameraet, slås Night Vision automatisk på når det blir mørkt, og av når det er nok lys i omgivelsene.
  • Hvis du velger Alltid på, er Night Vision påslått til du velger Auto eller Av manuelt – også om det er mye lys i omgivelsene. Denne innstillingen er nyttig hvis du vil ha et klart bilde av mørke områder på steder som ellers har god belysning.

Home-appen

1. Åpne Google Home-appen Google Home-appen
  2. Trykk på Favoritter eller Enheter
  3. Trykk og hold på brikken for enheten  Mer More menu Innstillinger .
  4. Trykk på Video. Under Night Vision velger du Alltid , Auto eller Av.

Nest-appen

1. Velg kameraet du vil bruke, på startskjermen.
  2. Trykk på Settings (innstillinger) Innstillinger for Nest-ikon.
  3. Velg Night Vision Nestcam Night Vision icon.
  4. Skyv bryteren til Off (av), Auto eller Always On (alltid på).