Oppdater Nest-produkter og -apper

Hvis Nest-produktene dine har en stabil internettilkobling, oppdateres programvaren automatisk. Vær oppmerksom på at vi gradvis sender oppdateringer til Nest-produkter i grupper, så det er ikke sikkert at produktet ditt oppdateres umiddelbart. Du kan også konfigurere telefonen til å installere den nyeste versjonen av Nest-appen og Google Home-appen automatisk.

Oppdater Home-appen og Nest-appen

Hvis du må feilsøke et problem, er det viktig at du har den nyeste versjonen av appen med de nyeste feilrettingene og funksjonene.  Vi anbefaler at du konfigurerer telefonen din til å få automatiske oppdateringer av apper, slik at du får de nyeste funksjonene og forbedringene så snart de er tilgjengelige.

Gå til følgende artikler for å oppdatere apper automatisk:

Sjekk programvareversjonen for Nest-produkter

Hvis du må sjekke hvilken versjon av Nest-produktet du har, kan du bruke appen du bruker til å administrere Nest-produktet, for å få den nyeste programvareversjonen.

Nest-appen

1. Åpne Nest-appen Nest app.
  2. Trykk på Nest-produktet på startskjermen.
  3. Trykk på Innstillinger Innstillinger for Nest-ikon.
  4. Velg Teknisk informasjon.
  5. Den gjeldende versjonen vises ved siden av «Programvare».

Home-appen

1. Åpne Home-appen Google Home-appen.
  2. Trykk og hold på enhetsbrikken.
  3. Trykk på Innstillinger .
  4. Velg Enhetsinformasjon.
  5. Programvareversjonen vises under «Teknisk informasjon».

Få programvareoppdateringer for produktet

Nest-termostater

Termostaten kan installere oppdateringen automatisk uten at du trenger å gjøre noe. Hvis du foretrekker det, kan du oppdatere programvaren på termostaten manuelt.
Nest Thermostat
  1. Velg Innstillinger Innstillinger for Nest-ikon fra startskjermen på termostaten.
  2. Gå til Versjon  Oppdater.
Nest Thermostat E eller Nest Learning Thermostat
  1. I Quick View-menyen på termostaten velger du Innstillinger Innstillinger for Nest-ikon.
  2. Velg Programvare  Oppdater.

Feilsøking

Hvis en ny programvareversjon er tilgjengelig for termostaten din, men den ikke er blitt oppdatert, kan det skyldes ett eller flere av følgende årsaker:

• Termostaten er ikke koblet til en stabil internettilkobling via Wi-Fi-nettverket. På termostaten eller i appen får du beskjed når det er problemer med tilkoblingen.

Feilsøk Wi-Fi-problemer for Nest-termostater

• Spenningen på batteriet er under 3,7 volt. I så fall venter termostaten til batteriet er ladet nok til å oppdatere programvaren på den.

Feilsøk strømproblemer for Nest-termostater

• Oppvarmings- eller kjølingssystemet kjører. Slå av termostaten for å se om det løser problemet.
  • Det oppsto et problem med kabeltilkoblingen. Du må løse eventuelle problemer knyttet til ledninger før termostaten kan oppdatere programvaren.

Merk: Noen termostater kan motta oppdateringer uansett om de er lagt til i en konto i appen, så lenge de er koblet til Wi-Fi.

Nest Protect-enheter

Så lenge Nest Protect-enheten er koblet til Wi-Fi og internett, kan den oppdateres automatisk.

Feilsøking

Hvis det har gått mer enn en uke, og Nest Protect ikke har fått den nyeste programvaren, kan du prøve å tilbakestille tilkoblingen til Wi-Fi-nettverket. Sånn gjør du det:

1. Trykk på knappen på Nest Protect én gang. Det skal stå «Ready. Press to test.» («Klar. Trykk for å teste.»)
  2. Trykk og hold inne knappen i omtrent fem sekunder til du hører Protect si «Sjekker nettverket».
  3. Vent i 15 minutter.
  4. Sjekk programvareversjonen for Nest Protect igjen. Hvis den er oppdatert til den nyeste versjonen, trenger du ikke å gjøre noe.

Nest-kameraer og -ringeklokker

Så lenge Nest-kameraet eller -ringeklokken er koblet til Wi-Fi og internett, oppdateres den automatisk. Du trenger ikke å gjøre noe.
Nest-kameraer og -termostater kan ikke oppdateres manuelt.

Feilsøking

Hvis kameraet eller ringeklokken er uten nett i appen og ikke kan oppdateres, kan du finne fremgangsmåter for å feilsøke når Nest-kameraet eller ringeklokken er uten nett, i brukerstøtten vår.

Nest Secure: Guard, Detect og Connect

Når Nest Secure er koblet til internett via Wi-Fi og systemet er deaktivert, laster den automatisk ned den nyeste programvaren og oppdaterer seg selv. Du trenger ikke å gjøre noe.

Tag er en enkel nøkkelbrikke du kan bruke til å deaktivere Nest Secure uten passord. Den trenger ikke programvareoppdateringer.

Feilsøking

Det er noen ting som kan føre til at Nest Secure-oppdateringer blir forsinket:

Nest Guard

• Hvis Guard vises som «Uten nett» i appen, oppdateres ikke appen selv. Ingen av Detect- eller Connect-enhetene dine oppdaterer seg selv heller.

Feilsøk når Nest Guard kobles fra
  • Hvis du abonnerer på mobildata som reserveløsning og tilkoblingen til Guard mister Wi-Fi-tilkoblingen, blir den ikke oppdatert automatisk når den bruker mobildata som reserveløsning. Vent til enheten er koblet til Wi-Fi.
  • Hvis systemet ditt er aktivert, oppdaterer det ikke seg selv før du setter det til Av Nest Guard off. Dette er for å bidra til å beskytte hjemmet ditt i tilfelle du ikke er hjemme.
  • Hvis du aktiverer systemet mens en oppdatering pågår, avbrytes oppdateringen automatisk. Oppdateringen prøver deretter på nytt om 23 timer.

Nest Detect

• Detect-enhetene i hjemmet ditt må være koblet til Nest Guard. Hvis en Detect-enhet vises som Uten nett i Nest-appen, oppdateres den ikke automatisk.

Feilsøk når Nest Detect kobler fra
  • Hvis batteriet på Detect er veldig lavt, oppdateres ikke programvaren før du lader batteriet. Men alle andre Detect-enheter med nok batteristrøm kan fortsatt oppdateres.

Nest Connect

Oppdater Guard manuelt

1. Kontrollér at Nest Secure er satt til Off (Av) Nest Guard off. Det er ikke mulig å oppdatere programvaren på andre måter.
  2. Trykk på og hold inne 2-knappen.
  3. Fortsett å holde dem inne mens Guard forteller deg det nåværende versjonsnummeret. Ikke slipp knappen før Guard sier «Slipp for å se etter oppdateringer».

Viktig: Hvis du ikke slipper knappen når du blir bedt om det, tilbakestilles enheten til fabrikkstandard, og du må fjerne den fra kontoen din og gå gjennom konfigureringen på nytt.

4. Hvis en oppdatering er tilgjengelig, laster Guard den ned og installerer den.

Oppdater Detect manuelt

1. Kontrollér at Nest Secure er satt til Off (Av) Nest Guard off. Det er ikke mulig å oppdatere programvaren på andre måter.
  2. Trykk på og slipp knappen på den skrå siden av Detect-enheten.
  3. Trykk og hold inne knappen igjen.
  4. Slipp knappen når lyset på Detect blinker blått.

Detect begynner automatisk å oppdatere programvaren og slår av lyset når oppdateringen er fullført.

Oppdater Connect manuelt

1. Trykk på knappen på Connect og slipp den. Knappen finner du på undersiden av Connect
  2. Trykk på knappen igjen og hold den inne.
  3. Slipp knappen når lyset på Connect blinker blått.

Connect begynner automatisk å oppdatere programvaren og slår av lyset når oppdateringen er fullført.

Nest × Yale Lock

Så lenge Nest × Yale-låsen din er koblet til Wi-Fi og internett, oppdateres den automatisk når vi lanserer ny programvare. Du trenger ikke å gjøre noe.

Låsen din kan ikke oppdateres manuelt.

Viktig: Når låsen oppdateres, kan du ikke bruke talltastaturet eller Nest-appen til å låse, låse opp eller endre innstillingene. Oppdateringen skal bare ta noen få minutter. Indikatorlampen i hjemmet ditt blinker blått under oppdateringen.