Oppdater Nest-produkter og -apper

Hvis Nest-produktene dine har en stabil internettilkobling, skal programvaren oppdateres automatisk. Vær oppmerksom på at vi gradvis sender oppdateringer til Nest-produkter i grupper, så det er ikke sikkert at produktet ditt oppdateres umiddelbart. Du kan også konfigurere telefonen til å installere den nyeste versjonen av Nest-appen og Google Home-appen automatisk.

Oppdater Home-appen og Nest-appen

Hvis du må feilsøke et problem, er det viktig at du har den nyeste versjonen av appen med de nyeste feilrettingene og funksjonene. Vi anbefaler at du konfigurerer telefonen din til å få automatiske oppdateringer av apper, slik at du får de nyeste funksjonene og forbedringene så snart de er tilgjengelige.

Gå til følgende artikler for å oppdatere apper automatisk:

Sjekk programvareversjonen for Nest-produkter

Hvis du må sjekke hvilken versjon av Nest-produktet du har, kan du bruke appen du bruker til å administrere Nest-produktet, for å få den nyeste programvareversjonen.

Nest-appen

1. Åpne Nest-appen Nest app.
  2. Trykk på Nest-produktet på startskjermen.
  3. Trykk på Innstillinger Innstillinger for Nest-ikon.
  4. Velg Teknisk informasjon.
  5. Den gjeldende versjonen skal vises ved siden av «Programvare».

Home-appen

1. Åpne Home-appen Google Home-appen.
  2. Trykk og hold på enhetsbrikken.
  3. Trykk på Innstillinger .
  4. Velg Enhetsinformasjon.
  5. Programvareversjonen skal vises under «Teknisk informasjon».

Få programvareoppdateringer for produktet

Nest-termostater

Termostaten kan installere oppdateringen automatisk. Du trenger ikke å gjøre noe. Hvis du foretrekker det, kan du oppdatere programvaren på termostaten manuelt.
Nest Thermostat
  1. Velg Innstillinger Innstillinger for Nest-ikon fra startskjermen på termostaten.
  2. Gå til Versjon  Oppdater.
Nest Thermostat E eller Nest Learning Thermostat
  1. I Quick View-menyen på termostaten velger du Innstillinger Innstillinger for Nest-ikon.
  2. Velg Programvare  Oppdater.

Feilsøking

Hvis det finnes en ny programvareversjon for termostaten din, men den ikke er oppdatert, kan det skyldes én eller flere av følgende årsaker:

• Termostaten er ikke koblet til en stabil internettilkobling via wifi-nettverket. På termostaten eller i appen får du beskjed når det er problemer med tilkoblingen.
    Nest-termostaten er uten nett
  • Spenningen på batteriet er under 3,7 volt. I så fall venter termostaten til batteriet er ladet nok til å oppdatere programvaren.
    Feilsøk at termostaten ikke slås på
  • Oppvarmings- eller avkjølingssystemet kjører. Slå av termostaten for å se om det løser problemet.
  • Det har oppstått et problem med kabeltilkoblingen. Du må løse eventuelle ledningsproblemer før termostaten kan oppdatere programvaren.

Merk: Noen termostatmodeller kan motta oppdateringer uansett om de er lagt til i en konto i appen eller ikke – forutsatt at de er koblet til wifi.

Nest Protect-enheter

Så lenge Nest Protect-enheten er koblet til wifi og internett, kan den oppdateres automatisk.

Feilsøking

Hvis det har gått mer enn en uke og Nest Protect ikke har fått den nyeste programvaren, kan du prøve å tilbakestille tilkoblingen til wifi-nettverket.

1. Trykk på knappen på Nest Protect én gang. Det skal stå at den er klar, og at du kan trykke for å teste.
  2. Trykk og hold på knappen i omtrent fem sekunder, til Protect sier at den sjekker nettverket.
  3. Vent i 15 minutter.
  4. Sjekk programvareversjonen for Nest Protect igjen. Hvis den er oppdatert til den nyeste versjonen, trenger du ikke å gjøre noe.

Nest-kameraer og -ringeklokker

Så lenge Nest-kameraet eller -ringeklokken er koblet til wifi og internett, skal den oppdateres automatisk. Du trenger ikke å gjøre noe.
Nest-kameraer og -termostater kan ikke oppdateres manuelt.

Feilsøking

Hvis kameraet eller ringeklokken er uten nett i appen og ikke kan oppdateres, kan du finne fremgangsmåten for å løse problemer med wifi-tilkoblingen til Nest-kameraer eller -ringeklokker i brukerstøtten.

Nest Connect

Feilsøking

Hvis Nest Connect vises som uten nett i appen, oppdaterer den ikke seg selv. Se Feilsøk en Nest Connect som er frakoblet eller uten nett.

Oppdater Connect manuelt

1. Trykk på knappen på Connect og slipp den. Knappen er plassert på undersiden av Connect.

2. Trykk på knappen igjen og hold den inne.

3. Slipp knappen når lyset på Connect blinker blått.

Connect skal begynne å oppdatere programvaren automatisk, og lyset slås av når oppdateringen er ferdig.

Nest × Yale-låsen

Så lenge Nest × Yale-låsen er koblet til wifi og internett, skal den oppdateres automatisk når ny programvare lanseres. Du trenger ikke å gjøre noe.

Låsen kan ikke oppdateres manuelt.

Viktig: Mens låsen oppdateres, kan du ikke bruke talltastaturet eller Nest-appen til å låse den, låse den opp eller endre innstillingene. Oppdateringen skal bare ta noen få minutter. Indikatorlampen i hjemmet blinker blått under oppdateringen.