Støtten for Works with Nest er avviklet

Fra og med September 29, 2023 fungerer ikke Works with Nest-tilkoblinger (WWN) lenger. Du kan fortsette å automatisere hjemmet ditt via Fungerer med Google Home (FMGH) ved å opprette rutiner i «Automatiseringer»-fanen eller redigeringsverktøyet for skript i Google Home-appen. Tilgjengelig nå i en offentlig forhåndsversjon.

Du finner mer informasjon i dette innlegget i brukerforumet.

Overføring til Fungerer med Google Home

Vis alt Skjul alt

For å overføre kontoen din til Fungerer med Google Home trenger du en Google-konto

Hvis du vil bruke Nest-enhetene dine med FMGH, redigeringsverktøyet for skript eller Amazon Alexa, må du overføre Nest-kontoen din til en Google-konto. Overføringen kan ikke angres når den er fullført.

Når du overfører kontoen til en Google-konto, får du én konto for alt, sømløse opplevelser og muligheten til å justere hjem og medlemmer både i Nest-appen og i Google Home-appen. Du får også tilgang til nye funksjoner som er tilgjengelige med Google-kontoer, Google Home-appen og FMGH-programmet.

Vi anbefaler at du leser gjennom hele denne artikkelen og de vanlige spørsmålene om kontoer for Nest-appen før du overfører Nest-kontoen din og tilhørende data til en Google-konto.

Når du har overført kontoen, må du koble til FMGH-enhetene dine i Google Home-appen.

Lag automatiseringer med redigeringsverktøyet for skript

Redigeringsverktøyet for skript bruker Googles smarte funksjoner for å hjelpe deg med å lage et personlig tilpasset økosystem for smarthjemmet ditt og automatisere hjemmet ved å enkelt lage og endre automatiseringer som er basert på skript. Med redigeringsverktøyet for skript for Google Home (tilgjengelig nå i en offentlig forhåndsversjon) får du tilgang til de fleste aktiveringsfunksjoner og handlinger samt alle egenskapene som støttes av Google-produkter og enheter fra tredjeparter.

Du kan bruke avansert logikk som flere utløsere og boolske betingelser til å koordinere smarthjemenheter utover det som er mulig i appen nå. Redigeringsverktøyet for skript inneholder over 100 nye funksjoner som passer til din egen unike forståelse av hjemmet ditt og hva du vil at det skal gjøre.

Bytt til Google Home-ferdigheten for Alexa

Google Nest-ferdigheten for Alexa fungerer med Google Home-appen og erstatter WWN-ferdigheten for Alexa, som ble avviklet September 29, 2023. Med Google Nest-ferdigheten kan du bruke Alexa til å kontrollere Nest-termostater og se direktestrømmer fra Nest-kameraer.

Google Nest-ferdigheten for Alexa fungerer bare med overførte Google-kontoer.

Bytt til den nyeste Google Nest-ferdigheten for Alexa

Den nyeste Google Nest-ferdigheten for Alexa fungerer med Google Home-appen og erstatter den nåværende Alexa-ferdigheten som bruker Works with Nest – som også deaktiveres 29. september 2023. Med Google Nest-ferdigheten kan du bruke Alexa til å kontrollere Nest-termostater og se direktestrømmer fra Nest-kameraer. Google Nest-ferdigheten for Alexa og integreringer med andre partneres økosystemer fungerer bare med overførte Google-kontoer.

Slå på den nye Google Nest-ferdigheten for Alexa

1. Åpne Google Home-appen Google Home-appen.
  2. Trykk på kontoen din.
  3. Bekreft at Google-kontoen du ser, er den som er knyttet til Google-enheten din. Hvis du ser riktig konto, trykker du på for å lukke kontovinduet. For å bytte konto, trykk på rullegardinikonet og så på en annen konto eller på Legg til en ny konto.
  4. Trykk på Innstillinger og så + Legg til.
  5. Trykk på Tjeneste Amazon Alexa-ferdighet.
  6. Følg veiledningen på skjermen for å slå på ferdigheten i Alexa-appen.

Finn ut mer om hvordan du kan kontrollere Google Nest-produkter med Amazon Alexa.

Andre WWN-partnertilknytninger

Når du har overført kontoen din til en Google-konto, kan du utforske hvilke andre tilknytninger som er tilgjengelige, på FMGH-plattformen.

• FMGH fungerer annerledes, og derfor endres også måten smartproduktene dine fra Nest og tredjeparter samarbeider på.
  • Alle rutiner som utløses av enheter fra Nest, Google og partnere, konfigureres og administreres fra Google Home-appen via rutiner eller redigeringsverktøyet for skript for forbrukere.
  • Det er ikke sikkert at FMGH har støtte for alle enhetene og tilkoblingene dine. Sjekk appen på enheten din for å finne ut om den fungerer med Google.

En av de mest populære funksjonene i WWN var å utløse rutiner automatisk basert på Hjemme/Borte-statusen for Nest. FMGH fungerer allerede med mange partnere og enheter og integreres sømløst med rutiner. Rutiner kan brukes for å tilpasse raskt hvordan smartenhetene fungerer sammen, basert på enkle utløsere – som at du drar hjemmefra eller legger deg.

Nest- og Google Assistent-overføring

Vi har forenklet overføringen av eksisterende Nest-enheter som allerede er koblet til Google Assistent- og Home-appen. Når du overfører Nest-kontoen, velger du bare den samme Google-kontoen som du bruker for Google-assistenten.

Google-assistenten og eventuelle tilkoblinger til Nest-enheter som du allerede har konfigurert, fortsetter å fungere på samme måte som før overføringen. Alle eksisterende enhetsnavn, hjem og romtildelinger for Nest samt alle rutiner for Google-assistenten beholdes og fortsetter å fungere etter kontooverføringen.

Hvis du har slått på datatilgang for tredjepartstilknytninger, kan du velge hvilke data du vil dele med Google Nest-partnere, ved å bruke verktøyet for partnertilknytninger.

Kunngjøringer om besøkende fra Nest Doorbell (med ledning, 1. generasjon)

Hvis du vil fortsette å motta kunngjøringer om besøkende fra Nest Doorbell (med ledning, 1. generasjon) på Nest-høyttalerne og -skjermene dine, må du overføre Nest-kontoen din til en Google-konto. Når du har overført kontoen din, kan du fortsette å motta disse kunngjøringene fra ringeklokken.