Nest Protect-sertifiseringer

Google Nest Protect er testet for samsvar med sertifiseringsstandarder i forskjellige regioner og land, inkludert USA, Canada, EU, Storbritannia og Australia.

At røyk- og karbonmonoksidvarsleren din er pålitelig, er avgjørende for sikkerheten din. Sertifisering er en streng prosess, og Protect-spesifikasjonene er registrert hos ledende byråer innen sikkerhetssertifisering.

Nest Protect oppfyller de følgende standardene for røyk- og karbonmonoksidvarslere:

• UL 2034, 4. utgave – «Karbonmonoksidvarslere med én eller flere stasjoner»
  • UL 217, 8. utgave – «Røykvarslere»
  • CSA 6.19-17 – «Karbonmonoksidvarslere for boligbruk»
  • CAN/ULC-S531-14 – «Standard for røykvarslere»
  • EN-14604:2005 – «Røykvarslere»
  • EN-50291-1:2018 – «Elektriske apparater for påvisning av karbonmonoksid i boliger»
  • AS 3786-2014 – «Røykvarslere som bruker spredt lys, overført lys eller ionisering»
Søk
Slett søket
Lukk søkefunksjonen
Google-apper
Hovedmeny
true
Søk i brukerstøtte