Finn ut hvordan Google Nest-produkter samarbeider

Nest støtter ikke lenger Nest Secure. Du kommer ikke til å ha tilgang til den i Nest-appen, og den slutter å koble seg til internett. Du kan ikke bruke Nest-appen til å sjekke statusen for Nest Secure, kontrollere Nest Secure-enhetene dine og motta varsler fra alarmsystemet.

Du finner mer informasjon i dette innlegget i brukerforumet.

Produktene fra Google Nest er laget for å fungere sammen. De kan kommunisere med hverandre og reagere når det skjer ting rundt om i huset. Hvis et av Nest-produktene dine registrerer noe viktig, kan de andre produktene du har, hjelpe hverandre med å gjøre det de skal. Hvis for eksempel en Google Nest Protect oppdager røyk, kan en Google Nest-termostat vise et varsel med de riktige innstillingene.

Før du kan få varsler, administrere produktene dine og bruke telefonposisjonen for visse funksjoner, må du installere Nest-appen eller Google Home-appen.

Vær oppmerksom på at funksjonene nedenfor krever at du har en aktiv wifi-tilkobling når det oppstår en hendelse (for eksempel hvis det registreres mye røyk), og de er avhengige av at Nest-produktene dine er tilknyttet det samme hjemmet med den samme kontoen i Nest-appen eller det samme hjemmet i Google Home-appen. Hvis du har et annet hjem i kontoen din, eller hvis du har mer enn én konto, får ikke Nest-produktene i det ene hjemmet produktene i det andre til å gjøre noe.

Når Protect oppdager røyk eller karbonmonoksid (CO)

Med Trådløs sammenkobling kan alle Nest Protect-enhetene i hjemmet spille av den samme alarmen når én av dem registrerer farlige nivåer av røyk eller karbonmonoksid.

I tillegg kan Protect informere andre produkter i hjemmet om nødvarsler og få disse produktene til å reagere på nyttige måter.

Merk: I Australia kan det hende at lysringen bare lyser på Protect-enheten som registrerer røyk eller karbonmonoksid, men alarmen spilles fortsatt av på alle sammenkoblede Protect-enheter.

Dette kan andre Nest-produkter gjøre når Nest Protect registrerer røyk eller karbonmonoksid

Nødssituasjon – røyk

Nødssituasjon – karbonmonoksid

Google Nest-termostater

• Viser et varsel.

•

Google Nest-kameraene du har konfigurert i Nest-appen

• Slå seg på automatisk og begynne å strømme video i Protect-varselet på telefonen eller nettbrettet. Du kan trykke på videoen for å bytte til direktefeeden fra kameraet.

• Spill inn et nødklipp, selv om du ikke abonnerer på Google Nest Aware.
    Merk: Opptak av nødklipp er slått av som standard. Slik slår du på dette: Fra startskjermen i Nest-appen velger du Protect og så Settings (Innstillinger) og så Works with Protect.

Andre Nest Protect-enheter

• Spill av samme Emergency Alarm og informere om hvor det er registrert røyk.

• Spill av samme Emergency Alarm og informer om hvor det er registrert karbonmonoksid.

Når noen ringer på Google Nest Doorbell

• Google Nest- og Home-høyttalere og -skjermer kan automatisk spille av lyden fra Nest Doorbell og informere om besøkende.

• Med en Nest-skjerm kan du se den direktesendte videostrømmen fra Nest Doorbell på skjermen og snakke med besøkende.

• Hvis du abonnerer på Nest Aware, leser Nest Doorbell opp navnet på dem som kommer på besøk – forutsatt at de er i biblioteket for kjente ansikter.

Gamle og nye produkter samarbeider

Du trenger ikke å oppgradere de gamle produktene dine for å få dem til å fungere med nyere versjoner – de samarbeider sømløst. Eksempel: En Protect (1. generasjon) har ikke alle funksjonene en Protect (2. generasjon) har, men begge varsler deg hvis det registreres røyk eller karbonmonoksid, og begge spiller av alarmen ved behov. Det samme gjelder for Nest-termostater og -kameraer. Du kan ha Nest Learning Thermostat-enheter av både 1., 2. og 3. generasjon i det samme hjemmet, og de kan samarbeide om å kontrollere systemer med flere soner.

Eldre produkter du har konfigurert med Nest-appen, samarbeider sømløst med nyere produkter du har konfigurert med Home-appen. Vi kommer også til å fortsette å legge til støtte i Home-appen for eldre produkter.

Registrering av tilstedeværelse bidrar til at produkter samarbeider

Når du slår på registrering av tilstedeværelse i Home-appen (eller Home/Away Assist i Nest-appen), kan telefonen og sensorene i produktene dine brukes for å finne ut når du har dratt hjemmefra eller har kommet hjem igjen. Dette kan gjøre det mulig for hvert produkt å bli bedre på å gjøre det det skal, til riktig tid.

Hvis du for eksempel har en termostat, kan sensorene for tilstedeværelse gjøre det mulig for systemet å fastslå om det er noen hjemme eller ikke. På den måten kan alle de andre Nest-produktene dine automatisk gjøre det de skal, basert på hvor folk befinner seg.