Automatisk Sound Check-test

2. generasjons Google Nest Protect-enheter kan automatisk teste høyttaleren og lydhornet månedlig med Sound Check. Under en Sound Check lager hver Nest Protect i hjemmet en kort lyd og bruker mikrofonen til å lytte for å bekrefte at høyttaleren og lydhornet fungerer. Hvis Sound Check registrerer at du er hjemme, venter Protect-enhetene dine med å kjøre testen til du har forlatt hjemmet.

Hva skjer under Sound Check?

Når Sound Check er aktivert, kjøres den én gang i måneden. Hvis du har mer enn én Nest Protect, kjøres alle Sound Check-testene samtidig. Hele testen tar mindre enn fem sekunder.

Spill av Sound Check-lyd

Du får et appvarsel ca. fem minutter før Sound Check kjører.

Du kan velge å hoppe over en sjekk, eller la den kjøre. Hvis du velger å hoppe over, prøver den automatisk å kjøre igjen om omtrent en måned.

Test manuelt når som helst

Hvis du vil kjøre en manuell horn- og høyttalertest, kan du kjøre en Safety Checkup. Dette tester det samme som Sound Check gjør, og enda mer.

Endre Sound Check-innstillingene

Viktig: Når du endrer Sound Check-innstillingene, oppdateres innstillingene for alle Protect-enhetene i hjemmet ditt.

1. I Nest-appen Nest app.
  2. Velg en Nest Protect-enhet.
  3. Trykk på Innstillinger Innstillinger for Nest-ikon  Sound Check.
  4. Angi ønsket tidsperiode (for eksempel 11:00 til 16:00) når Sound Check skal kjøre, slik at den kjøres når det er sannsynlig at du er borte fra hjemmet og du ikke blir forstyrret.

Hvis du ikke vil at Sound Check skal kjøre i det hele tatt, slår du av Allow monthly Sound Check (Tillat månedlig Sound Check).

Du kan også slå av varsler hvis du ikke vil ha meldinger før en Sound Check-test.

Hva kan du gjøre hvis Sound Check finner et problem?

Hvis Sound Check ikke kan bekrefte at høyttaleren og lydhornet på Nest Protect fungerer, får du et appvarsel, og lysringen på Protect lyser gult under Nightly Promise.

Kjør en manuell Safety Checkup-test så fort som mulig for å bekrefte at alle Protect-enhetene kan kommunisere og utløse alarmen. Det er viktig at du bekrefter at du kan høre hver eneste Nest Protect i hjemmet ditt. Dobbeltsjekk ved å kjøre testen på nytt. Hvis en Nest Protect ikke kommuniserer eller utløser alarmen under en Safety Checkup, må du skifte den ut umiddelbart. Hvis Protect-enheten din fortsatt har gyldig garanti, kan du kontakte oss for å få en garantierstatning.

Obs!: Hvis Nest Protect-høyttaleren ikke fungerer, hører du ikke stemmen under Heads-Up-varsler eller Emergency Alarm, men lydhornet kan fortsatt lage lyd under Emergency Alarm.

Hvis en Nest Protect er angitt som frakoblet eller ikke rapporterer testresultatene, kan det hende den har problemer med å koble til Wi-Fi eller internett. Det kan også hende at Protect-enhetene er for langt fra hverandre til å koble seg sammen (mer enn 15 m).

Google mottar ikke Sound Check-opptak

Sound Check-lyd sendes ikke til eller lagres ikke på Googles tjenere. Under Sound Check lytter mikrofonen til Nest Protect til alarmlyden i mindre enn fem sekunder.

Vanlige spørsmål om personvern