Talk and Listen med Nest-kameraer eller -ringeklokker

Med Talk and Listen kan du snakke med folk via kameraet ditt, selv om du ikke er hjemme. Når du er hjemme, kan du også bruke funksjonen på en kompatibel Google Nest-skjerm.

Hvis for eksempel Nest-kameraet ved inngangsdøren sender deg et bevegelsesvarsel, kan du åpne appen for å se hvem som er ved døren. Hvis det er et bud med en pakke, kan du trykke på Talk-knappen (Snakk-knappen) for å be vedkommende om å legge pakken ved døren.

• På nyere kameraer fungerer Talk and Listen som videosamtaler. Du kan kommunisere uten å måtte sette på pause for å høre lyd.
  • På enkelte eldre kameraer som bruker Nest-appen, fungerer Talk and Listen bare én vei om gangen. Derfor må dere snakke etter tur.

Google Nest-skjermer

Hvis du har en Nest Doorbell, kan du også bruke Talk and Listen på en Google-skjerm, for eksempel Nest Hub Max. Du finner en veiledning her: Få meldinger om besøkende fra ringeklokken på høyttalere eller skjermer. Sørg for at ringeklokken og skjermen er lagt til i det samme hjemmet i appen.

Home-appen

1. Åpne Home-appen.
  2. Trykk og hold på enhetsbrikken.
  3. Trykk på mikrofonen  Talk icon. Hvis kameraet er av, trykker du på Slå på.
  4. Kameraet lager en lyd i den andre enden. Det gir personen foran kameraet beskjed om at du er i ferd med å si noe. Nå kan du begynne å snakke.
  5. For å legge på,  trykk på mikrofonen Talk icon. Kameraet lager en ny lyd i den andre enden, slik at den andre personen vet at samtalen er over.

Nest-appen

1. Åpne Nest-appen.
  2. Velg kameraet du vil snakke via.
  3. Trykk på Talk (Snakk) Talk icon.
  4. Kameraet lager en lyd i den andre enden hvis du har slått på Talk and Listen-lyden, slik at personen foran kameraet vet at du er i ferd med å si noe. Nå kan du begynne å snakke.
  5. Når du er ferdig med samtalen, trykker du på Talk (Snakk) Talk icon for å legge på. Kameraet lager en ny lyd i den andre enden hvis du har aktivert Talk and Listen-lyden, slik at den andre personen vet at samtalen er ferdig.

Merk: På enkelte eldre kameraer (Nest Cam Indoor, Nest Cam Outdoor) som bruker Nest-appen, fungerer Talk and Listen én vei om gangen. Derfor må dere snakke etter tur. Sånn gjør du det:

1. Åpne Nest-appen.
  2. Trykk på kameraet eller ringeklokken du vil snakke via.
  3. Trykk på Talk (Snakk) Talk icon.
  4. Kameraet lager en lyd i den andre enden. Det gir personen foran kameraet beskjed om at du er i ferd med å si noe. Nå kan du begynne å snakke.
  5. Trykk på Done (Ferdig) når du er ferdig å snakke. Kameraet lager en lyd, slik at den andre personen får beskjed om at du er ferdig, og at hen kan begynne å snakke.
  6. For å legge på, trykk på Talk (Snakk)  Talk icon igjen Kameraet lager en ny lyd i den andre enden, slik at den andre personen vet at samtalen er over.