Pathlight

• Pathlight lyser opp veien, slik at du ikke trenger å famle i mørket. Den er perfekt for alle steder i huset der du vil ha litt mer lys.
  • Den fungerer som et nattlys som slås på når du går forbi Google Nest Protect eller, og den slås av igjen når du har gått forbi.
  • Pathlight bruker kraftige LED-lys som bruker mye mindre strøm enn vanlige glødelyspærer, så den bruker lite batteri og kaster ikke bort energi.

Når slås Pathlight på?

• Pathlight er laget for å slås på i mørke rom eller korridorer. Hvis det er nok lys i rommet til at du kan se, slås vanligvis ikke Pathlight på.
  • Protect registrerer at du går forbi, og lyser opp med mykt, hvitt lys for å hjelpe deg med å finne frem i mørket. Pathlight slås av igjen ti sekunder etter at du har gått forbi.
  • Hvis du har en Nest Protect med ledning, kan du stille inn Pathlight til alltid å være på. Da blir den på så lenge rommet er mørkt.
  • Pathlight slås bare på når det har vært mørkt i rommet en liten stund – vanligvis bare noen sekunder. Den fungerer slik fordi det tar litt tid før øynene blir vant til et mørkt rom.
  • Hvis Pathlight ikke slås på, kan det hende det er for mye lys i rommet, eller at det er for lite batteri i Nest-produktet. På denne måten kan Nest Protect-enhetene forlenge batterilevetiden og holde deg trygg så lenge som mulig.

Bruk av Pathlight med kjæledyr

Pathlight kan brukes av både deg og kjæledyrene dine. Protect-aktivitetssensorene sjekker om det er noen i rommet – og dette kan inkludere Fido. Du kan slå av Pathlight med Nest-appen hvis den slås på når du ikke vil det.

Slik fungerer Pathlight i ulike Nest-produkter

For å forlenge batterilevetiden er Pathlight optimalisert annerledes for Nest Protect-enheter som bruker batteri. Her er forskjellene mellom dem:

Produkt Slik fungerer det
Protect med batteri

På: Pathlight slås på i cirka fem sekunder
når du går forbi.

Av: Pathlight slås ikke på.

Protect med ledning

På: Pathlight slås på i cirka ti
sekunder når du går forbi.

Alltid på: Hvis du velger «Alltid på»,
slås Pathlight på når det blir mørkt, og
den slås av når rommet blir lysere, så du
slipper å gå forbi for å slå den på. Dette alternativet
passer perfekt på barnerom eller på mørke steder som
trappeganger.

Av: Pathlight slås ikke på.

Endre Pathlight-innstillingene for Nest Protect

Endringer av lysstyrken påvirker batterilevetiden til Nest Protect. Vi har testet lysstyrkeområdet for Nest Protect for å sikre best mulig ytelse samtidig som batterilevetiden bevares. Standardinnstillingen er lys nok til å lyse opp veien i mørket uten at batteriene tømmes fort.

Merk: LED-lysene med lang levetid i Nest Protect er klassifisert til å overskride produktets levetid (opptil 7 år for Nest Protect (1. generasjon) og opptil 10 år for 2. generasjon), så Pathlight skal fungere like lenge som Nest Protect.

1. Trykk på Innstillinger for Nest-ikon på startskjermen i Nest-appen.

2. Rull ned, og velg Nest Protect-enheten du vil endre innstillingene for.

3. Hvis du vil endre lysstyrken for Pathlight, velger du Lysstyrke. Velg deretter Lav, Middels eller Høy.
    Hvis du vil slå Pathlight av eller på, velger du Nest Sense og så Pathlight.

• Deretter kan du stille Pathlight til Av eller .

• Hvis du har en Nest Protect med ledning, kan du også velge Alltid på.

• Viktig: Innstillingene du velger for lysstyrke og av/på, påvirker også Nightly Promise-lyset. Men selv om lyset er slått av, fortsetter Nest Protect å teste seg selv, og Nest-appen gir deg beskjed om alt er i orden, eller om det har oppstått et problem.

4. Endringer i Pathlight-innstillingene for Nest Protect trer i kraft i løpet av én dag for batteridrevne Nest Protect-enheter og innen en time for Nest Protect med ledning. Et klokkeikon i appen indikerer den ventende endringen.

For å oppdatere Pathlight-innstillingene umiddelbart, trykk én gang på knappen på Nest Protect.