Komma igång med Nest Protect rök- och kolmonoxidlarm

Här hittar du några artiklar som kan vara till hjälp när du ska börja använda ditt Google Nest Protect rök- och kolmonoxidlarm, inklusive hur du konfigurerar och installerar, vad lamporna och ljuden betyder och hur du ändrar inställningarna.

Ladda ned användarhandboken för Nest Protect

Konfigurera och installera Nest Protect

Läs om hur du lägger till Nest Protect i ditt konto i Nest-appen och installerar enheten.

Nest Protects grunder

Här hittar du grundläggande information om hur du tystar Nest Protect, och du kan läsa mer om Pathlight och hur du ändrar funktionens inställningar, och lära dig skillnaderna mellan Heads-Up och Emergency Alarm.

Läs mer om hur Nest Protect fungerar

Nest Protect utför vissa uppgifter i bakgrunden, till exempel körs ett automatiskt självtest (Self Test) för att kontrollera batterier och sensorer, och ett ljudtest (Sound Check, endast andra generationen) för att kontrollera högtalare, larmljud och ljusring.

Du ska även göra en säkerhetskontroll (Safety Checkup) minst en gång i månaden för att kontrollera att dina Nest Protect-enheter fungerar som de ska.

Felsöka Nest Protect

I dessa artiklar förklarar vi vad du ska göra när du stöter på en felkod, har problem med Wi-Fi-anslutningen eller när du behöver byta batterierna. Vi beskriver även hur du rengör rök- och kolmonoxidlarmet.