Komma igång med Nest Doorbell

Som en hjälp igång med Nest Doorbell har vi samlat några artiklar om hur du konfigurerar och använder produkten, bland annat hur du tittar på och delar video, hur det går till att prata med besökare, vad dörrklockans olika lampor och ljudsignaler betyder och hur du ändrar inställningarna.

Om du vill ha hjälp igång med en Nest-kamera läser du Komma igång med kameran.

Installation och konfigurering

Följ alltid de detaljerade anvisningarna i appen när du installerar och konfigurerar dörrklockan. Om du vill få en förhandstitt på vad som behöver göras kan du läsa artiklarna nedan. Artiklarna innehåller även länkar till installationsvideor.

Titta på och dela video från dörrklockan

Du kan titta på dörrklockans livestream i appen. Om du vill se vad som har hänt tidigare är det enkelt att titta på äldre inspelningar. Du kan också dela videostreamen eller klipp i historiken med andra på olika sätt.

Grundläggande information om Nest Doorbell

Du kan prata med besökare via dörrklockans mikrofon och din telefon eller använda förinspelade snabbsvar. Kamerans lampor och ljudsignaler talar om vad som händer, men du kan stänga av dem om du vill.

Aviseringar från dörrklockan

Dörrklockan skickar aviseringar till telefonen när något händer, men om du får för många eller för få aviseringar kan du ändra inställningarna. Du kan även lägga till en prenumeration på Nest Aware så att du får mer nytta av aviseringarna och kan filtrera bort dem du inte vill ha.

Nest Aware-abonnemang

Artiklarna nedan ger en översikt över vad du får med en prenumeration på Nest Aware och annan information som kan vägleda dig när du funderar på att börja prenumerera.