Historik för Protect

När Nest Protect rök- och kolmonoxidlarm har anslutits till wifi och lagts till i kontot i appen kan du se vilka händelser som har registrerats i Protect History.

Huvudvy

1. Öppna Nest-appen Nest app.
  2. Tryck på Protect-enheten.
  3. Tryck på See history. De senaste tio dagarnas händelser visas.

För varje dag finns en färgkodad stapel som visar händelsen med högst prioritet under den dagen. Om enheten till exempel varnade för låg batterinivå samma dag som ett Emergency Alarm för rök utlöstes skulle röklarmet visas i sammanfattningen.

• Grönt: Allt var i sin ordning.
  • Gult: Ett Heads-Up av något slag utlöstes: rök eller kolmonoxid detekterades, låg batterinivå, strömavbrott, sensorproblem o.s.v.
  • Rött: Ett Emergency Alarm utlöstes.
  • Grått: Det finns ingen data för tidsperioden. Ofta beror detta på ett problem med wifi- eller internetanslutningen. Felsök Protect-enhetens wifi-anslutning och försök ladda ned data på nytt. Obs! Nest Protect-enheternas historik uppdateras en gång om dagen. Om det saknas information kan du helt enkelt behöva vänta tills den har uppdaterats. Det kan ta upp till 48 timmar innan den uppdaterade informationen blir synlig i appen.

Dagsvy

• Tryck på en dag. Tidpunkten när händelserna inträffade den dagen visas.
  • Händelser markeras med en ikon. Flera händelser som inträffar ungefär samtidigt kan kombineras under en ikon.
  • Tryck på en händelseikon om du vill se mer information.