Läs om hur Google Nests produkter fungerar tillsammans

Nest har inte längre stöd för Nest Secure. Systemet blir inte tillgängligt i Nest-appen och ansluter inte längre till internet. Du kan inte längre använda Nest-appen för att kontrollera statusen för Nest Secure, styra Nest Secure-enheter eller få aviseringar från larmsystemet.

Mer information finns i detta foruminlägg.

Google Nests produkter är designade för att fungera tillsammans. De kan kommunicera med varandra och reagera när något händer i hemmet. Om någon av Nest-produkterna upptäcker något viktigt kan de andra produkterna hjälpa till så att rätt åtgärd utförs. Om till exempel en Google Nest Protect upptäcker rök kan en Google Nest-termostat visa en varning med rätt inställningar.

Om du vill få varningar, hantera produkter och använda telefonens plats för vissa funktioner måste du installera Nest-appen eller Google Home-appen.

Tänk på att nedanstående funktioner måste ha en aktiv wifi-anslutningen när händelsen (t.ex. höga röknivåer) inträffar och att du måste ha Nest-produkterna i samma hem och konto i Nest-appen eller i samma hem i Google Home-appen. Om du har ett annat hem i kontot, eller mer än ett konto, påverkas Nest-produkterna i ett av dem inte av det produkterna i det andra hemmet eller kontot upptäcker.

När Protect upptäcker rök eller kolmonoxid (CO)

Med Trådlös sammankoppling kan en Nest Protect i registrera farligt höga nivåer av rök eller kolmonoxid och alla andra Protect-enheter i bostaden kan aktivera samma larm.

Vid nödsituationer kan Protect dessutom skicka varningar till andra produkter i hemmet och få dem att agera på användbara sätt.

Ansvarsfriskrivning: I Australien tänds ljusringen endast på den Protect-enhet som upptäcker rök eller kolmonoxid, men larmet aktiveras fortfarande på sammankopplade Protect-enheter.

Det här kan andra Nest-produkter göra när Nest Protect upptäcker rök eller kolmonoxid

Nödsituation vid rök

Nödsituation vid kolmonoxid

Google Nest-termostater

• Visa en varning.

•

Google Nest-kameror som du konfigurerar i Nest-appen

• Slå på och börja streama video automatiskt i Protects varning på telefonen eller surfplattan. Tryck på videon om du vill byta till kamerans liveflöde.

• Spela in ett videoklipp i nödsituationer, även om du inte har en prenumeration på Google Nest Aware.
    Obs! Inspelning av videoklipp i nödsituationer är inaktiverat som standard. Du aktiverar funktionen genom att välja Protect på startskärmen i Nest-appen följt av Settings följt av Works with Protect.

Andra Nest Protect-enheter

• Spela upp samma Emergency Alarm och indikera var rök har upptäckts.

• Spela upp samma Emergency Alarm och indikera var kolmonoxid har upptäckts.

När någon ringer på Google Nest Doorbell

• Högtalare och skärmar från Google Nest och Google Home kan automatiskt spela upp ljudtonen från Nest Doorbell och meddela om att du har besök.

• Om du har en Nest-skärm kan du titta på livestreamen från Nest Doorbell på skärmen och prata med besökare.

• Om du prenumererar på Nest Aware säger Nest Doorbell besökarens namn om han eller hon finns i biblioteket med bekanta ansikten.

Gamla och nya produkter fungerar tillsammans

Du behöver inte uppgradera de äldre produkterna för att de ska fungera med en nyare version eftersom de fungerar smidigt tillsammans. Första generationens Protect röklarm har till exempel inte alla funktioner som andra generationens Protect-enheter har, med de talar för att meddela dig när rök eller kolmonoxid upptäcks och spelar upp ett larm om det behövs. Samma sak gäller Nest-termostater och kameror. Du kan låta första, andra och tredje generationens Nest Learning Thermostat styra flera zoner samtidigt i samma hem.

Äldre produkter som du konfigurerar i Nest-appen fungerar smidigt med nyare produkter som du konfigurerar i Home-appen. Vi fortsätter även att lägga till stöd för äldre produkter i Home-appen.

Närvarodetektering gör det enklare för produkter att fungera tillsammans

När du aktiverar närvarodetektering i Home-appen (eller Home/Away Assist i Nest-appen) kan telefonen och sensorerna i dina produkter hjälpa dig att avgöra när du har gått hemifrån eller kommit hem. På så sätt kan de olika produkterna bli bättre på att utföra rätt åtgärd vid rätt tidpunkt.

Om du till exempel har en termostat kan närvarosensorerna användas till att avgöra om någon är där eller inte. På så vis kan alla andra Nest-produkter automatiskt utföra rätt åtgärd baserat på var personerna befinner sig.