Stödet för Nest Secure upphör

Den April 8, 2024 slutar Nest att stödja Nest Secure. Vi har kontaktat berörda Nest Secure-användare för att hjälpa till med övergången. Nest Secure kommer inte längre att fungera i Google Nest-appen eller ansluta till internet. Du kommer inte längre att kunna använda Nest-appen för att kontrollera statusen för Nest Secure, styra Nest Secure-enheter eller få aviseringar från larmsystemet.

Mer information finns i detta foruminlägg.

Hålla ditt Nest × Yale-lås anslutet till wifi

Du kan inte längre använda Nest Guard som brygga för att ansluta Nest × Yale-låset till wifi. Låset kan bara anslutas till wifi via Nest Connect. Om låset är offline kan du inte styra låset med Nest-appen, men du kan fortfarande styra det med knappsatsen.

Om du tidigare använde Nest Guard för att ansluta Nest × Yale-låset till wifi måste du byta ut Nest Guard mot en Nest Connect. Kvalificerade användare fick ett e-postmeddelande i januari 2024 med anvisningar om hur de får en Nest Connect utan kostnad. När du har en Nest Connect läser du hjälpcenterartikeln Se till att Nest × Yale-låset förblir anslutet när stödet upphör för Nest Secure för att återansluta låset.

Om du för närvarande äger en Nest Connect kan du behöva flytta den närmare Nest × Yale-låset för att ansluta det till wifi. Om låset är utom räckhåll för Nest Connect och offline kan du inte använda låset med Nest-appen. Du kan fortfarande använda det med knappsatsen.

Om du vill installera en Nest Connect läser du hjälpcenterartikeln Konfigurera Nest Connect.

Du hittar mer information i de vanliga frågorna i den här uppdateringen på Nest Secures forum.

Få support för Nest Secure

Om du har en fråga eller ett problem kan du få svar i hjälpcentret för Nest Secure eller fråga andra Nest Secure-ägare i Google Nest Community. Du kan även kontakta vårt supportteam för problem med Nest Secure som inte täcks av våra onlineresurser.

Återvinna Nest Secure

Vi kan hjälpa dig att återvinna Nest Secure. Vår externa återvinningspartner skickar en fraktetikett med förbetalt porto direkt till din inkorg.

Läs mer om Googles återvinningsprogram.