Läs mer om Nightly Promise

Har du någonsin vaknat mitt i natten på grund av att röklarmet pep? Google Nest Protect använder ett bättre system, nämligen Nightly Promise. Varje kväll när du släcker lamporna ser du ett kort grönt ljus, vilket innebär att batterierna och sensorerna i Nest Protect fungerar. Det betyder att du inte behöver oroa dig över några pip under natten och kan sova gott.

Nest Protect kontrollerar ständigt de interna sensorerna, batterierna och wifi-
anslutningen. Nightly Promise meddelar dig resultatet av produktens Self Test
varje kväll när du släcker lamporna. Och om Nest Protect-enheterna i
hemmet är anslutna visar Nightly Promise inte bara om det närmaste
larmet fungerar. Den visar statusen för alla Nest
Protect-enheter i hemmet.
Nest protect with pulsing green ring
Om du ser att Nest Protect lyser grönt när du släcker lamporna vet du att sensorerna,
wifi-anslutningen och batterierna fungerar även för dina andra
sammankopplade Nest Protect-enheter.

Om Nest Protect i stället lyser gult betyder det att det är problem
med den eller med en annan Nest Protect-enhet i hemmet. Tryck på Nest-knappen för att
lyssna på meddelandet.
protect 2nd gen yellow ring

Vad du kan höra Vad du bör göra

Batterierna i Nest Protect börjar ta slut.

Sätt i nya batterier.

Läs mer

Det finns ett problem med sensorerna.

Byt ut Nest Protect nu.

Läs mer

Wifi-nätverket har varit nere ett tag.

Felsök wifi-problemet.

Läs mer

Om det inte är problem med den närmaste Nest Protect-enheten så hör du vilken Nest Protect-enhet det är problem med.

Du kan även läsa dessa meddelanden från Nightly Promise i Nest-appen eller på webben.

Vad händer om Nightly Promise inte lyser när jag släcker lamporna?

Nightly Promise använder sensorn för omgivningsljus och aktiveras bara när ljuset i rummet släcks. Om du inte ser Nest Protect-lampan när du släcker lamporna för natten kanske rummet inte är tillräckligt mörkt. Om rummet snabbt blir mörkt kan Nightly Promise ibland aktiveras under dagen. Nightly Promise kan till exempel börja lysa av draperier som blåser i vinden eller fönsterluckor som stängs.

Om du missade lampan från Nightly Promise tänder du rummets lampor i minst 30 sekunder och släcker dem sedan igen för att se Nightly Promise-lampan. Du kan även läsa eventuella Nightly Promise-meddelanden i Nest-appen eller på webben.

Om jag ser Nightly Promise på en Nest Protect-enhet, betyder det att alla enheterna fungerar?

Ja. Om du ser att en Nest Protect lyser grönt för Nightly Promise betyder det att alla Nest Protect-enheter i hemmet har utfört ett Self Test och fungerar bra.

Kan jag inaktivera Nightly Promise?

Du kan inaktivera Nightly Promise-lampan från Nest-appen eller
på webben. Nest Protect fortsätter att köra Self Test för att
se till att allt fungerar, men den lyser inte grönt när du släcker
lamporna för natten. Om ett problem identifieras under Self Test
(till exempel låg batterinivå) visar Nest Protect fortfarande
det med ett gult sken och ett meddelande i Nest-appen.

Läs mer om Self Test

app nightly promise